Вчені почнуть вирощувати м’ясо в лабораторіях

05.02.2016

У США запустили новий проект під назвою MemphisMeats, в якому збираються штучно вирощувати м’ясо в лабораторіях.

м'ясоПри цьому в лабораторному м’ясі будуть відсутні антибіотики.

Вчені мають намір виділити з тканин свиней, корів і курей клітини, які здатні швидко регенеруватися.

Згодом ці структури будуть поміщені в біореактор, де за 1-3 тижні буде вирощено штучне м’ясо.

Також, експерти гарантують найвищу якість такого продукту, так як в ньому не будуть застосовуватися різні антибіотики, патогени й інші шкідливі речовини.

До слова: М’ЯСО НЕ Є ШКІДЛИВИМ ПРОДУКТОМ ДЛЯ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ

Якщо ж використовувати це штучне м’ясо з метою приготування напівфабрикатів, то сардельки або ковбаса на його основі буде відповідати високим стандартам.

Фото: vidomosti-ua.com

newscomua