чоловічі сорочки

Найкращий вибір чоловічих сорочок на сайті Лабутік

02.08.2021

Беззаперечним фактом залишається, те що невід’ємною деталью гардеробу справжнього чоловіка є сорочка.

чоловічі сорочки

Правильно підібрана сорочка підійде, як для ділової зустрічі, так і для приємного вечора проведеного у дружній компанії. Більш того, сорочки чоловічі є дуже важливим елементами щоденного вбрання. Також варто відзначити, що протягом багатьох років змінювалися лише деякі незначні деталі сорочки, проте саме її можна назвати найбільш універсальною частиною чоловічого гардероба.

Якщо чоловік хочете виглядати стильно, підкреслити свій статус і отримувати справжнє задоволення від власного вигляду, то варто зробити вибір на користь покупки якісно підібраної сорочки.

Як підібрати чоловічу сорочку?

Є 5 основних аспектів на які варто звернути уваги при виборі чоловічої сорочки:

  1. Комір. Є вже давно відоме усім джентльменам правило, що між застебнутим коміром і шиєю повинно поміститися два пальці. Отже занадто вільний комір так само не добре, як і занадто щільний. Також враховуйте при виборі розміру, що деякі тканини дають усадку або розтягуються після прання.
  2. Рукав. Найбільш оптимальна довжина рукава — до початку суглоба великого пальця. Навіть, коли згинається лікоть, зап’ястя не повинно занадто оголюватися.
  3. Довжина. Коли заправляєте сорочку, то вона обов`язково повинна не вибиватися із штанів в ті моменти, коли нахиляєтеся, сидите або піднімаєте руки догори.
  4. Ширина. Згідно порад експертів потрібно уникати двох крайнощів:
  • при застебнутому вигляді гудзики ледве стримують полички сорочки.
  • з боків утворилися величезні складки, які особливо помітні у заправленому вигляді.

За формою крою, сорочки бувають приталеними і класичними. Якщо ваша фігура дозволяє, то вибирайте приталену сорочку, такий варіант підкреслить талію і плечі. Чоловік в такій сорочці виглядає привабливо і сексуально. Якщо випирає живіт або маєте зайву вагу, то краще вибрати класичну форму, вона приховає нюанси фігури свого господаря.

Також варто сказати, про поширену помилку — це коли чоловік одягає спортивну сорочку під діловий костюм або класичну під джинси.

мужская рубашка

Як носити сорочку чоловікові

Якщо із вибором сорочки зрозуміло, то варто також сказати декілька порад щодо стилю:

  • спортивну сорочку найчастіше носять навипуск;
  • підвертайте рукава, якщо хочете створити більш вільний образ. Це стосується лише одягу в стилі casual;
  • краватка не є обов’язковим аксесуаром навіть для класичної сорочки. Якщо звісно ви не запрошені на захід з відповідним дрес-кодом;
  • найкраща тканина — бавовна. Вона м’яка, проста у догляді і при правильній експлуатації не дасть усадки;
  • класичну сорочку одягайте на голе тіло. Футболка допустима лише в спортивному варіанті, якщо вона гармонійно поєднується із кольором сорочки;
  • під смокінг краще надягати шовкову сорочку.

Дотримуючись цих простих правил зовнішній вигляд сорочки буде завжди відповідати вашим очікуванням.

Уляна Коропецька