Греція планує розпочати виробництво марихуани | New-s.com.ua
New-s.com.ua

Греція планує розпочати виробництво марихуани

15.01.2018

Заступник міністра сільського господарства Греції Янніс Ціроніс оголосив про намір розпочати вирощування марихуани в промислових масштабах.

Політик оголосив про таке рішення на відкритті виставки марихуани Athens Cannabis Expo 2018, яка проходить в Греції вперше. В рамках виставки грекам розповіли про значні досягнення в сфері медичного та промислового використання канабісу.

«У пацієнтів з серйозними захворюваннями, такими як рак, епілепсія та розсіяний склероз, тепер є ліки, які ми можемо виробляти і в Греції»,— зазначив політик.

Він також додав, що поправки, які стосуються вирощування медичної марихуани, вже скоро будуть розглянуті в парламенті. Заступник міністра також зазначив, що клімат Греції ідеально підходить для масштабного вирощування марихуани.

Читай також: У ГРУЗІЇ ОФІЦІЙНО ВИЗНАНО ЩО КУРІННЯ МАРИХУАНИ — НЕ ЗЛОЧИН

Керівництво Греції також передбачає, що масштабне виробництво марихуани та постачання її у інші країни, де дозволено використання медичної марихуани, дозволить Греції покращити свої фінансові справи. Однак одночасно з цим, деякі експерти критикують рішення керівництва Греції за легалізацію марихуани.

Фото: 24tv.ua