Корпорація Roshen проти утисків з боку Росії | New-s.com.ua
New-s.com.ua

Корпорація Roshen проти утисків з боку Росії

13 вересня Петро Порошенко — народний депутат України, а також акціонер компанії Roshen, на круглому столі у Львові, прокоментував реакцію Європи на заборону ввезення українських товарів до Росії

Фото: comments.uaЄС допоміг виграти Україні інформаційну війну з Росією

Сьогодні обговорюється вірогідність того, що буде підписана угода про асоціацію. А також тема демократичних змін в країні. Нарешті з’явилася ідея про об’єднання українців – це є європейська інтеграція. Петро Порошенко зауважив, що останні події – це безпрецедентна торгова війна між Україною та Росією.

За його словами, поведінка ЄС демонструє зразок поведінки справжнього стратегічного партнера, адже за три тижні зроблено 11 кроків і заходів… Україна раніше програвала Росії інформаційні війни, наприклад, газові кризи 2006 і 2009 років. Завжди Україна залишалась сам-на-сам із своїми проблемами, але, як зазначив політик, зараз ми діємо спільно. Також депутат наголосив, що це не перемога над Росією, а перемога за Україну. Про це повідомляє Zaxid.net.

Читай:Росії не подобається намір України про підписання договору із ЄС

Звісно, що зупинка всього українського експорту на кордоні – це удар по Україні. Ще раз нагадаємо,що, 29 липня голова Геннадій Онищенко — голова Росспоживнагляду, заявив про введення заборони на поставку до Росії продукції української корпорації Roshen.

На думку експертів, Росія зробила непоправну помилку щодо свого іміджу, намагаючись тиснути на Україну претензіями, зв’язаними із якістю товарів корпорації Roshen.