Двійник МММ — фінансова піраміда «Лавина подарунків» | New-s.com.ua
New-s.com.ua

Двійник МММ — фінансова піраміда «Лавина подарунків»

Фінансова піраміда «Лавина подарунків». Схема, за якою організатори обміну подарунків у вигляді грошей заробляють

Фото: lavina-podarkov.comБагато шукачів пригод хотіли знайти казкову країну Ельдорадо, якої ніколи не існувало

Бажаючі швидко заробити грошей не фізично й не особливо розумово, натикаються на фінансові піраміди, що затягують людей своїми голосними пропозиціями швидкого заробітку. Нова піраміда, що набирає обертів, називається «Лавина подарунків» та діє приблизно 2 місяці.

Щоб зрозуміти як працює компанія, її схему, ми вирішили зробити невеличке дослідження. Почали з того, що знайшли сайт «Лавина подарков», де потенційний вкладник може дізнатись умови участі в обміні, так би мовити, грошовими подарунками.

Зв’язатись з організаторами можливо, завітавши на сайт «Лавина подарков», та в онлайн-чаті задати відповідні запитання, що стосуються грошей або чим займається компанія. Ось деякі відповіді чергового консультанта:- У нас нет вкладов и процентов. У нас просто обмен денежными подарками в рамках компании напрямую между участниками, компании с этих подарков денег не забирает.

Після такої відповіді напрошується інше питання: «У чому полягає вигода компанії, для чого ти там сидиш і мені щось ще пояснюєш?» На що він відписав:

— За возможность обмениваться подарками компания берёт с участников только абонентскую плату 10 долларов в год.Вже на наступні запитання консультант відповідав українською, напевно для того, щоб увійти в довіру потенційного вкладника: «Тут немає виграшу. Тут обмін подарунками. Схема така, що учасники не йдуть від спонсора, а завжди слідують в його матрицю. Таким чином, для просування по матрицях достатньо, щоб кожен учасник запрошував всього три партнера».

Одним словом, на кожне запитання ви отримаєте достатньо відточену та конструктивну відповідь.Насправді компанія «Лавина подарков» діє за принципом класичних пірамід. Тобто платиш внесок від 100 до 6000 доларів, залучаєш друга, отримуєш прибуток.

Скільки триватиме подібна піраміда невідомо. Все залежить від того, на що готові піти самі організатори. Чим довше працюватимуть за схемою МММ, тим більше вилучать грошей в результаті власники компанії.

Будьте обережні з вкладами своїх грошей, особливо якщо це фінансова піраміда. До кримінальної відповідальності організаторів притягнути буде важко і повернути вклади ви не зможете, ви ж їх самі подаруєте.