"Укркомунбанк" позбавили ліцензії | New-s.com.ua
New-s.com.ua

НБУ позбавив ліцензії ПАТ «Укркомунбанк»

15.09.2015

НБУ 14 вересня 2015 року прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Український комунальний банк».

Невиконання ПАТ «Укркомунбанк» зобов’язань перед кредиторами і вкладниками, невідповідність діяльності банку вимогам нормативно-правових актів Національного банку України, невжиття власниками банку заходів щодо відновлення діяльності банку та здійснення державної реєстрації на підконтрольній українській владі території в травні поточного року Правління НБУ прийняло рішення про віднесення ПАТ «Укркомунбанк» до категорії неплатоспроможних. Повідомляє про це new-s.com.ua з посиланням на прес-службу Національного банку України.

Нагадаємо, що ПАТ «Укркомунбанк» через технічні проблеми з 1 серпня 2014 року призупинив діяльність у зв’язку з проведенням у м. Луганськ антитерористичної операції, наявністю загрози життю та здоров’ю працівників і клієнтів банку.

14 вересня 2015 року прийняло постанову № 604 про ліквідацію та відкликання банківської ліцензії ПАТ «Укркомунбанк» за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Правління НБУ.

Як повідомляв раніше Роман Бочкала, журналіст телеканалу «Інтер», на своїй сторінці у Facebook, ПАТ «Укркомунбанк» є основою банківської системи ЛНР і належить регіоналу Єфремову Олександру.

Фото: antikor.com.ua