Підприємство «Промінь» відновить діяльність | New-s.com.ua
New-s.com.ua

Тернопільський «ПРОМІНЬ» відновить виробничу діяльність

05.09.2016

Тернопільське державне науково-технічне підприємство «Промінь» отримало можливість відновити свої потужності та інвестувати у виробництво.

Про це повідомив Володимир Кострицкий, — Заступник генерального директора ДК «Укроборонпром».

За сприяння Тернопільської обласної державної адміністрації та «Укроборонпрому», підприємство розробило план санації до порушення провадження у справі про банкрутство. Цей план затверджено господарським судом Тернопільської області. Дана процедура застосовувалась лише для підприємств приватного сектору економіки. Такі заходи дають змогу уникнути порушення провадження у справі про банкрутство «Промінь», а також підприємство отримує можливість відновити виробничу діяльність та розблокувати свої рахунки.

«Промінь» запрацює та розрахується з боргами і матиме змогу розвиватись та інвестувати у свої виробничі потужності», – розповів Володимир Кострицкий.

ТДНКП «Промінь» займається розробкою та виробництвом передавальної апаратури, виготовлення антенних систем з різним діаметром дзеркал для наземних станцій зв’язку та супутникового. Сьогодні його продукції затребувана для виробництва систем ПВО та авіаційної навігації.

Читай також: «Укроборонпром» планує запустити виробництво комплексів «Кольчуга-2»

ДК «Укроборонпром» оснащує українську армію сучасною новою технікою, кооперує зі світовими лідерами-виробниками озброєнь та впроваджує стандарти НАТО. За два роки підприємства Концерну виготовили для ЗС України та інших структур 12 716 одиниць техніки та зброї.

Фото: ukroboronprom.com.ua