Мессі вимагає більшу заробітню плату | New-s.com.ua
New-s.com.ua

Мессі вимагає більшу заробітню плату

Нападник Барселони Ліонель Мессі вимагає збільшити йому заробітню плату до 20-23 млн євро за сезон

Фото: hdwallpaper2013.comМессі вимагає збільшити йому заробітню плату

Нападник Барселони Ліонель Мессі вимагає збільшити йому заробітню плату до 20-23 млн євро за сезон та стати найбільш високооплачуваним футболістом у світі.

За інформацією ЗМІ в Іспанії, Мессі незадоволений тим фактом, що його заробітня плата, яка становить близько 10,5 млн євро на рік (крім суми біля 1,25 млн євро у вигляді трьох бонусів за відповідні досягнення за сезон), є значно меншою, ніж його партнера по команді Неймара та Кріштіану Роналду із «Реалу».

Вважають, що біля 17 млн євро на рік (разом з бонусами) отримує Неймар, а Роналду нещодавно домовився про підписання контракту, за умовами якого він зароблятиме близбко 18 млн на рік. Ліонель Мессі у свою чергу вважає, що це несправедливо, тому що наразі саме він є лідером «Барселони» та перевершує Роналду за різними показниками.

Тепер Мессі очікує, що «Барселона» забезпечить йому заробітню плату таку ж, як і у Роналду та збільшить розмір бонусів до 2-5 млн євро . Таким чином, аргентинець бажає отримувати за кожен сезон близько 20-23 млн євро.

По матеріалам:Soccer.ru