Річардс про лідерство «Манчестер Сіті»: «АПЛ ще не виграно, все залежить від них» | New-s.com.ua
New-s.com.ua

Річардс про лідерство «Манчестер Сіті»: «АПЛ ще не виграно, все залежить від них»

24.01.2022

Екс-захисник «Манчестер Сіті» Майк Річардс висловився про боротьбу за чемпіонство в АПЛ.

Зараз «міщани» йдуть на першому місці, набравши 57 очок. У «Ліверпуля» 45 балів та два матчі в запасі. Наступний матч підопічних Гвардіоли в рамках АПЛ запланований на 9-те лютого з «Брентфордом». Прочитати прогнози на матч з коефіцієнтами можна на порталі «ВсеПроСпорт», також на сайті є рейтинг букмекерів, за допомоги якого можна підібрати вигідного букмекера для ставок.

Нагадаємо, у рамках 23-го туру чемпіонату Англії «Манчестер Сіті» зіграв унічию з «Саутгемптоном» (1:1). Таким чином, команда Пепа Гвардіоли не зуміла продовжити серію перемог, що налічувала 12 матчів АПЛ.

Так, востаннє «Ман Сіті» втрачав очки 30 жовтня. Тоді «міщани» програли «Крістал Пелас» (0:2).

За словами Річардса, все в руках «міщан». Колишній захисник вважає, що стандарти були дуже високі і чесно зауважує, що не бачить, щоби хтось скоротив відставання. Тільки самі підопічні Гвардіоли можуть стати причиною втрати титулу.

Майк знає, що багато хто говорить, мовляв, титул уже завойований, але це не так. «Ліверпуль» і надалі наступатиме, впевнений футболіст. Щодо «Челсі», то Річардс зазначив, що команда мала невеликий спад, але вони завжди вірять, що можуть повернутися. Екс-захисник додав, що підопічні Тухеля також все ще в боротьбі за титул.