Президент «Дженоа»: Шевченко — спортсмен та володар «Золотого м'яча», але цього може бути замало | New-s.com.ua
New-s.com.ua

Президент «Дженоа»: Шевченко — спортсмен та володар «Золотого м’яча», але цього може бути замало

28.12.2021

Президент «Дженоа» Альберто Дзангрілло пояснив вибір клубу на користь Андрія Шевченка.

Найближчий тур чемпіонату Італії, де команда Шевченка зіграє на виїзді із «Сассуоло», запланований на 6-те січня, матч розпочнеться о 17:30. Букмекерська контора 1хБет прогнозує перемогу господарів поля — 1.6, вікторія підопічних Шевченка йде за 5.5. Щоб зручно робити ставки та переглядати актуальні коефіцієнти на спортивні події, слід завантажити 1xBet mobile.

Як зауважив президент італійського клубу, Шевченка не взяли, бо він комусь подобається чи, бо він запропонував свої послуги, чи з будь-якої іншої дивної причини.

Перш за все, він спортсмен, вигравав «Золотий м’яч», і, звичайно, цього може бути недостатньо, але, як відмітив Дзангрілло, Шевченко скрупульозний і серйозний. Також президент додав, що суспільство любить Андрія, і він особисто теж.

Нагадаємо, в останньому перед паузою турі Серії А «Дженоа» утримав нульову нічию проти «Аталанти». Це друге очко генуезького клубу під проводом Шевченка.

Інші шість матчів «Дженоа» при ньому в чемпіонаті програв. «Грифони» піднялися на 18-е місце з 11-ма очками, але залишаються в зоні вильоту.

Українець очолив «Дженоа» у листопаді 2021 року. Угода спеціаліста з клубом закінчується у 2024 році.