Україна братиме участь у чемпіонаті Європи з веслування в Бранденбурзі | New-s.com.ua
New-s.com.ua

Українські веслувальники візьмуть участь у чемпіонаті Європи, який пройде в німецькому містечку Бранденбург

Участь у чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное братимуть українські спортсмени. Змагання проходитимуть з 10 по 13 липня у містечку Бранденбург (Німеччина).

У німецькому місті Бранденбург з 10 по 13 липня буде проходити чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное. Українські спортсмени також візьмуть участь у змаганнях. Про це повідомляє new-s.com.ua за інформацією НОК України.

Україна делегувала боротись за медалі у цьому чемпіонаті 32 спортсмена, до яких увійшов Юрій Чебан, олімпійський чемпіон Лондона-2012 та бронзовий призер Пекіна-2008.

Слід відзначити, що у турнірі візьмуть участь близько 850 веслувальників, які прибудуть до Бранденбурга з 39-ти країн світу.

Склад збірної України

Чоловіки: Сергій Баштовий, Віталій Цуркан, Ігор Трунов, Роман Копистинський, Олександр Сенкевич, Євген Карабута, Андрій Рибачок, Вадим Ціпан, Юрій Вандюк, Тарас Міщук, Павло Алтухов, Денис Коваленко, Ельнур Ахадов, Юрій Чебан, Роман Скорик, Віталій Вергелес, Дмитро Янчук, Кирило Черноморов, Денис Камерилов, Анатолій Малий, Едуард Шеметило, Тарас Браташ.

Жінки: Людмила Галушко, Світлана Римкевич, Інна Грищун, Марія Повх, Ольга Альохіна, Олександра Воловчик, Анастасія Тодорова, Марія Кічасова, Лідія Ігуменова, Анастасія Горлова.