21.04.2019
Житель фламандського містечка Малле Люк Дризен встановив світовий рекорд з безперервного смаження картоплі фрі.
Чоловік стояв біля плити протягом п’яти днів, шести годин і п’ятнадцяти хвилин. Про це повідомила телерадіокомпанія RTL.
У процесі готування кухар мав годинну перерву, яка походила строго кожні шість годин, а за його станом вели спостереження кілька лікарів.
Читай також: НА АУКЦІОНІ В ТОКІО ТУНЦЯ ПРОДАЛИ ЗА РЕКОРДНІ $3,1 МЛН
Відзначається, що за оригінальним рецептом картопля фрі повинна мати довжину до 10 сантиметрів. Картоплю необхідно занурювати в киплячу олію двічі: один раз для того, щоб обсмажити скибочки зсередини, а другий – для скоринки.