Власник ресторану в Китаї додавав у страви опіум для залучення більшої кількості клієнтів. Один з клієнтів вирішив пройти тест на вміст наркотиків у поліції.
Дізнались цю історію випадково, коли один з клієнтів не пройшов тест поліцією на вміст наркотиків у крові. Затриманий запевняв, що ніколи не вживав наркотиків. З приводу цього вирішили перевірити інших членів сім’ї, які разом із підозрюваним повертались із ресторану, де обідали.
Члени сім’ї здали аналізи і їх результати також виявилися позитивними, поліцейські відправилися перевіряти ресторан.
Власник ресторану одразу визнав свою провину, він закупив 2 кг опійного маку і додавав його у вигляді приправи в локшину.
Фото: foodnavigator-asia.com