16.06.2015
Американські вчені провели масштабні дослідження, в ході яких з’ясували, що регулярне споживання червоного м’яса здатне скоротити життя людини.
Експерти проаналізували раціон харчування людей від 50 до 70 років, які впродовж довгих 14 років записували в «кухонні» щоденники свої харчові спостереження. У більшості з них кожного дня в меню було м’ясо. За період дослідження пішли з життя близько 48 тисяч чоловіків і 23 тисячі жінок.
Фахівці встановили, що серед тих людей, які регулярно вживають червоне м’ясо, рівень смертності значно вищий, ніж у любителів білого м’яса.
Важливо знати: ПРОДУКТИ ІЗ ВМІСТОМ БІЛКА
До того ж, біле м’ясо не лише позитивно впливає на організм людини, але і зменшує ризик розвитку раку і серцево-судинних захворювань на 11-16%.
Фото: ilikenews.com