10.04.2016
Дослідники з Університету Східної Фінляндії провели ряд експериментів і відзначили, що у чоловіків, які часто їдять яйця, ймовірність розвитку цукрового діабету зменшується на 37% в порівнянні з тими, хто яйця не їсть часто.
Користь від інших продуктів полягає в тому, що яйця, оброблені термічним способом, практично повністю, приблизно на 97-98% засвоюються людським організмом.
У білку курячого яйця міститься велика кількість амінокислот і надзвичайно потрібних для організму білків, а в жовтку — корисні вітаміни і мінерали. На думку вчених, в тиждень чоловікові достатньо вживати чотири яйця.
Читайте також: Смажені яйця на ранок? Ти впевнений?
Також з’ясувалося, що холестерин, який міститься в яйцях, менш небезпечний, ніж вважалося раніше. Більш того, цей вид холестерину може позитивно впливати на роботу серця.
Фото: food-info.net