10.12.2015
Споживання груш на 35% зменшує ризик ожиріння. Окрім цього, вітаміни і клітковина цих фруктів сприяє загальному оздоровленню організму.
Спеціалісти із США з’ясували, що регулярне вживання груш вбереже від ожиріння. Крім цього, фрукти допомагають знизити ризик захворювань серцево-судинної системи.
Такі твердження фахівці підтверджують численними дослідами та експериментами. За їхніми словами, одна груша в денному раціоні харчування здатна повністю забезпечити людський організм необхідними мікроелементами. Зокрема у фрукті міститься близько 12% денної норми вітаміну С та добової норми калію.
Також по темі: Вчені знайшли спосіб схуднення без дієт і тренувань
Через відсутність у цих плодах жирів, вони абсолютно безпечні при будь-якій дієті.
Фото: freestockphotos.biz