Як поєднувати продукти для користі організму | New-s.com.ua
New-s.com.ua

Користь від вживання продуктів криється в їх правильному поєднанні

09.05.2017

Вчені після проведення ряду досліджень з’ясували, що користь від вживаних в раціоні продуктів залежить від правильності їх поєднання.

Для сильного імунітету потрібно вживати моркву разом з яблуком і імбиром, а попередити розвиток онкології допоможе яблучний салат, куди додається селера і огірки.

Вчені відзначили користь кавуна разом з ананасом і яблуком для виведення солей і шлаків, а також груша і банан допоможуть тримати рівень цукру в нормі.

Читай також: КОНСЕРВОВАНА ЇЖА МОЖЕ ПРИНЕСТИ КОРИСТЬ

За словами науковців, поліпшити колір шкіри і позбутися від неприємного запаху з рота допоможе з’єднання моркви, яблук і помідорів.

У періоди, коли організм страждає від нестачі вітамінів, фахівці рекомендують вживати молоко в поєднанні з кавуном і виноградом, ананасом з бананом і папайя.

Фото: vsapravda.info