18.04.2017
Вчені провели дослідження і з’ясували, як потрібно їсти, щоб отримувати максимум користі від їжі і покращити травлення.
Фахівці з’ясували, щоб спалити більше калорій, людині необхідно пережовувати їжу якомога повільніше, що стимулює травлення і збільшує швидкість спалювання калорій. Повільне вживання їжі також знижує ризики переїдання. Результати дослідження були опубліковані в науковому журналі American Journal of Clinical Nutrition, повідомляє My Domaine.
Відзначається, що погано пережована їжа, потрапляючи в шлунок, створює проблеми для травлення, в результаті чого процес засвоєння їжі порушується, збільшуючи індекс маси тіла.
Читай також: ТІЛО ЛЮДИНИ МОЖЕ СПАЛЮВАТИ КАЛОРІЇ НАВІТЬ УВІ СНІ
Вчені також вважають, що не варто під час їжі відволікати себе смартфонами, газетами та журналами, а повністю зосередитися на процесі.
Фото: poradnica.com