03.05.2017
Співробітники Університету Каліфорнії з’ясували, що розвиток мігрені провокують бактерії, які мешкають в кишечнику та ротовій порожнині.
Американські медики провели аналіз щоденного раціону харчування пацієнтів, які часто скаржаться на головні болі, і прийшли до висновку, що причиною мігрені можуть бути деякі продукти харчування. Про це пише Live Science.
Як з’ясувалося, шоколад, вино, сосиски, зелені салати і ковбаса можуть провокувати головний біль.
Читай також: ВЧЕНІ ПРОПОНУЮТЬ ЛІКУВАТИ ГОЛОВНИЙ БІЛЬ СВІТЛОМ
У цих продуктах високий вміст нітратів, через які в організмі може накопичуватись оксид азоту. Саме наявність цієї речовини в організмі і може провокувати розвиток мігрені.
Фото: nyam-nyam-5.com
Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Емінем судиться з владою Нової Зеландії через плагіатКамери на МКС зафіксували різнобарвне НЛО (ВІДЕО)