23.04.2016
Спеціаліст університету Чикаго Джек Гілберт, який займається питаннями екології та мікробіології, зазначає, що при зіткненні їжі з підлогою виникає зараження.
В ході проведеного дослідження встановлено, що в домашньому пилу є понад дев’ять тисяч різних видів мікроорганізмів, сім тисяч з яких належать до бактерій. Більшість цих організмів є нешкідливими і вони гинуть під впливом шлункового соку. Однак серед мікроорганізмів є й такі, які з легкістю проходять наш шлунок й активно розмножуються в кишечнику, викликаючи гострий розлад.
До слова: ШКІДЛИВА ЇЖА ПЕРЕТВОРЮЄ ЛЮДИНУ В ЛЕДАРЯ — ВЧЕНІ
Тому фахівці радять не вживати їжу, яка впала на підлогу, якщо немає можливості її ретельно помити. А також звикнути до того, що «правило п’яти секунд» всього лиш звичайнісінький міф.
Фото: mannton.com.ua