Часте споживання картоплі збільшує ризик розвитку діабету - New-s.com.ua
New-s.com.ua

Часте споживання картоплі збільшує ризик розвитку діабету

05.01.2016

Японські вчені встановили, що часте вживання картоплі може стати причиною появи цукрового діабету.

В якості добровольців вчені використовували більше 55 тисяч чоловіків і жінок різних вікових категорій та соціального статусу. Ніхто з представників цільових груп ніколи не хворів онкологічними або серцево-судинними захворюваннями, а також діабетом будь-якої групи.

До слова: ЧЕРВОНА КАРТОПЛЯ НОРМАЛІЗУЄ ТИСК І НЕ ПРИЗВОДИТЬ ДО ПОВНОТИ

З’ясувалося, що представники з діагнозом «цукровий діабет» любили ласувати картоплею. Особливого значення не має, в якому вигляді її вживають. Факт один — частий прийом сирої, смаженої картоплі або пюре шкодить здоров’ю людини.

Читайте також: У NASA МАЮТЬ НАМІР ВИРОСТИТИ КАРТОПЛЮ В «МАРСІАНСЬКИХ» УМОВАХ

Фахівці підкреслили, що маючи достатньо багато кількості крохмалю, картоплю вчені відносять до категорії шкідливої ​​їжі.

Фото: wikimedia.org