07.05.2015
Вчені США та Ізраїлю стверджують, що червоне вино позитивно впливає на серцево-судинну систему в людей з діагнозом діабету.
Експерти проводили спостереження за станом крові добровольців, розділивши попередньо їх на три групи. Перша випивала на ніч один келих червоного вина, друга — білого, а третя — просто склянку води. Особливо хорошими результати аналізів були у тих, хто вживав червоне вино.
Виявляється, що в кісточках і шкірці червоного винограду міститься велика кількість антиоксидантів флавоноїдів, а в шкірці міститься ще один антиоксидант — резвератрол.
Відзначалися й інші позитивні характеристики, зокрема, покрашувалася здатність організму переробляти цукор.
Читай також: ВЖИВАННЯ КУРЯЧИХ ЯЄЦЬ ЗНИЖУЄ РИЗИК РОЗВИТКУ ДІАБЕТУ
Фото: pinu.com.ua