Консервована їжа може принести користь

17.01.2017

Фахівці зі США заявили, що консервована їжа не шкідлива, як вважалося раніше, а навпаки, приносить користь.

консервована їжа

Люди, які регулярно вживають в їжу консерви, здоровіші за тих, хто робить це зрідка. До такого висновку прийшли фахівці після закінчення десятирічного експерименту.

В кінці дослідження вчені оцінили стан здоров’я добровольців за 100-бальною шкалою. Здоров’я тих людей, які їли консервовані продукти, оцінили на 49 балів, а тих, хто уникав цього виду їжі – на 47,4 бали.

Читай також: Консервовані продукти викликають діабет і серцеві захворювання

На думку експертів, страви з консервантами більш збалансована.

Фото: slavorum.org

newscomua