Перекуси мають місце у щоденному раціоні більшості людей. А що обрати, щоб не завдати шкоди своїй талії та здоров’ю? Найкращий приклад подають дієтологи.
Нещодавно провели опитування серед дієтологів на тему «Які перекуси вони обирають для себе?». Сертифікованих дієтологів з Нового Орлеану, що у США, опитувала компанія NOLA Media Group.
У результаті виявилось, що американські дієтологи обирають такі перекуси:
– сир із сіллю;
– помідори з кропом;
– цільнозернові крекери з сальсою;
– авокадо і паштет із чорної фасолі;
– грецький йогурт і ложка меду;
– сир з лляним насінням, ягодами і корицею;
– хлібці з мигдальною пастою;
– житні крекери з козячим сиром і сушеним інжиром;
– рол з норі, авокадо, огірка і риби;
– бутерброд з арахісовим маслом і жменю родзинок;
– домашнє вівсяне печиво зі склянкою молока;
– тонкий ломтик хліба з розплавленим сиром нежирних сортів, помідором і зеленню.