Користь вина залежить від способу його виготовлення — вчені

07.12.2016

Фахівці з лондонської Медичної школи заявили про те, що корисним у помірних дозах може бути лише вино, виготовлене за старовинними рецептами.

вино

Британці вважають, що алкогольні напої, виготовлені за старовинними рецептами, можуть зміцнити імунну систему людини завдяки спеціальним інгредієнтам, що містяться в напої. Експерти з медичної школи Лондона вважають, що саме сорт винограду і спосіб його обробки в подальшому визначає ступінь корисності напою.

На думку експертів, найбільш правильною є технологія приготування вина у Франції та Італії. Напої з цих країн набагато корисніші, ніж іспанські, австралійські і південно-американські вина.

Читай також: Червоне вино допоможе схуднути

Причому, вчені стверджують, що у вині, зробленому в Австралії, практично немає корисних речовин. Фахівці переконані, що більше користі є у витриманому вини, так як в ході витримки воно насичується корисними проціанідинами.

Фото: winery.com.ua

Дана Сарабун