15.02.2015
В онкологічному центрі Мілана вчені зробили сенсаційне відкриття: вони з’ясували, що макарони наносять жіночому здоров’ю значної шкоди.
До уваги брали медичні карти респондентів, проводили різні тести, а потім порівнювали їх з особливостями їх звичної дієти.
Дослідження, проведені на чоловіках і жінках, показали, що макаронні вироби дуже шкодять жіночому здоров’ю, більше, ніж чоловічому.
Результати досліду показали, що надлишок макаронних виробів у жіночому меню, а саме, макаронів, здатний завдати істотної шкоди здоров’ю представниць прекрасної статі та призводить до серцево-судинних захворювань.
Читай також: Спагеті – страва довгожителів
Причиною такої ситуації фахівці називають порушення нормального балансу цукру в крові, що і робить згубний вплив на серце. Більше того, вони також збільшують концентрацію жирних кислот, і провокують зниження рівня холестерину. Посилюється цей факт під впливом особливого жіночого гормона- естрогену.
Дослідники говорять про те, що для жінок найнебезпечніші макарони з очищеного білого борошна вищого сорту.
До слова, першими почали сушити макаронні вироби на сонці араби.
Фото: panno4ka.net