09.09.2017
Японські науковці переконані в тому, що майбутні матері, які вживають у період вагітності жирну рибу, знижують ризик розвитку шизофренії у своїх дітей.
До такого висновку дійшли дослідники з RIKEN Brain Science Institute, що в Японії.
Зазначимо, що на лабораторних мишах було проведено експеримент, який був спрямований на вивчення впливу дефіциту жирних кислот Омега-3 на зміну генів, що відповідають за розвиток мозку дитини до народження.
Читай також: ЖИРНА ЇЖА МОЖЕ ВРЯТУВАТИ ВІД ШИЗОФРЕНІЇ
Результати дослідження показали, що дефіцит жирних кислот Омега-3 в утробі матері згодом проявляється ознаками психічних розладів у дітей, коли вони дорослішають.
Тому японські вчені радять вагітним вживати рибу, багату на жирні кислоти Омега-3.
Фото: 4mama