06.10.2015
Іспанські вчені прийшли до висновку, що часте вживання м’яса і шоколаду негативно впливають на психіку людини.
Дослідження іспанських фахівців проходило протягом десяти років, в ньому взяли участь 15 тисяч чоловік. У добровольців брали аналізи і проводили їх огляд.
Підсумки аналізів продемонстрували, що ласуни, а також люди, що їли багато жирного м’яса, більше за інших отримують розлади нервової системи.
Читайте також: БІЛЕ М’ЯСО КОРИСНІШЕ, НІЖ ЧЕРВОНЕ — ВЧЕНІ
Більшість добровольців, які брали участь в експерименті і вживали м’ясні продукти або кондитерські вироби, згодом зверталися до психіатра чи приймали антидепресанти.
Як повідомляли раніше: М’ЯСО НЕ Є ШКІДЛИВИМ ПРОДУКТОМ ДЛЯ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ
Цікаво те, що навіть, якщо деякий час людина буде дотримуватися більш-менш правильного харчування, то ризик виникнення депресії знижується.
До слова: ШОКОЛАД ЗНИЖУЄ РИЗИК СЕРЦЕВИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ТА ІНСУЛЬТУ
Фото: heavycook.livejournal.com