13.09.2017
Автори наукового дослідження та творці цукерок професор Міхель Кенце та Адольф Андерсен, стверджують, що їх кондитерські вироби сприяють продовженню молодості.
Секрет такої приголомшливої властивості, завіряють вчені, полягає в тому, що в цукерках містяться лише корисні натуральні інгредієнти: чорний шоколад, сухофрукти, пюре манго і соєве молоко. І кожен інгредієнт виконує якусь позитивну для організму людини функцію.
Наприклад, какао-боби містять фенілетиламін і поліфенол. Поліфенол сприяє молодості шкіри та захищає клітини від вільних радикалів, які, як кажуть фахівці, пришвидшують процес старіння.
Читай також: В КИШЕЧНИКУ ЛЮДИНИ ЗНАЙДЕНО ЗАСІБ ВІД СТАРОСТІ
Також вчені відзначають, що плоди манго містять ензими, які активізують процес метаболізму в організмі, і сприяють припиненню запальних процесів.
Та чи справді цукерки від німецьких професорів настільки корисні і чудодійні, покаже час.
Фото: pustunchik.ua