18.02.2017
Міжнародна група лікарів, досліджуючи дані близько 300 пацієнтів, з’ясувала, що оливкова олія позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи.
Цей продукт знижує рівень холестерину в крові і тому є унікальним.
В процесі дослідів вчені закликали людей харчуватися звичними продуктами, при всьому цьому замінити соняшникову олію оливковою. До них відносяться смажені закуски і деякі види м’яса.
Експеримент полягав у тому, що всім учасникам необхідно було дотримуватися середземноморської дієти, вживати в їжу горіхи і оливкову олію.
Читай також: ЧИМ АКТИВНІШЕ ПРАЦЮЄ МОЗОК, ТИМ ЗДОРОВІШЕ СЕРЦЕ
Вживаючи всього 4 столові ложки цієї олії, у людей спостерігалося значне поліпшення роботи серця. Разом з цим, знижується ризик інфаркту та інсульту.
Фото: jisty.com.ua