03.07.2015
Канадські співробітники Університету Торонто з’ясували, що продукти в упаковці, які призначені для мікрохвильовки, є небезпечними для організму людини.
Вчені стверджують, що небезпечні polyfluoroalkyl phosphate esters, які використовуються при виготовленні упаковки для напівфабрикатів, провокують виникнення небезпечних захворювань — від затримки розвитку дитини до виникнення злоякісних утворень.
По темі: ХАРЧОВИЙ ПЛАСТИК МОЖЕ СТАТИ ПРИЧИНОЮ ГІПЕРАКТИВНОСТІ
Для того, щоб убезпечити себе від ризику таких захворювань, необхідно перед розігрівом їжі в мікрохвильовій печі знімати упаковку і тільки тоді нагрівати їжу. Це убезпечить від попадання на продукти небезпечних хімічних речовин, які виділяє поліетилен.
Фото: kiev.all.biz