25.05.2017
Регулярне вживання в невеликих кількостях шоколаду рятує від миготливої аритмії.
Медики проаналізували результати проведеного кілька років тому опитування з дієтичного харчування, проведеного серед 55 тисяч жителів Данії.
Зокрема, учасникам давали невеликі плитки шоколаду і спостерігали, як це впливає на організм. Жінки вживали по 30 г, а чоловіки – в шість разів більше.
Читай також: ТАБЛЕТКИ З ШОКОЛАДУ ДОПОМОЖУТЬ У БОРОТЬБІ З ІНФАРКТОМ ТА ІНСУЛЬТОМ
В результаті, було встановлено, що помірне вживання шоколаду знижує ризик виникнення миготливої аритмії. Жінки, які вживають в тиждень близько тридцяти грамів шоколаду на 21% менше схильні до захворювання, а чоловіки, що з’їдають 2-3 таких порції в тиждень – на 23%.
Фото: kordon.in.ua