05.06.2017
Фахівці з Великобританії повідомили, що гарячі напої і їжа завдають шкоди людині.
Дослідники заявили про шкоду гарячого чаю, кави та інших напоїв і продуктів, висока температура яких негативно діє на пробіотики, не дозволяючи засвоюватися вітаміни та інші корисні речовини.
Так, якщо пацієнт після вживання в їжу кисломолочних продуктів або вітамінних добавок протягом наступної години вип’є гарячу каву або чай, це призведе до порушення засвоєння організмом вітамінів і знищення пробіотиків. Вітаміни засвояться лише на 20%, кисломолочні бактерії, чутливі до високих температур, і зовсім втратять свої властивості. Таке ж негативний вплив надає і гаряча їжа.
Читай також: ВЧЕНІ ЗНАЙШЛИ НОВІ КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ КАВИ
Таким чином, одночасно продукти і гарячий напій вживати не можна.
Фото: InfoKava.com