Китайські вчені виявили в тунці речовину, яка протистоїть коронавірусу | New-s.com.ua
New-s.com.ua

Китайські вчені виявили в тунці речовину, яка протистоїть коронавірусу

08.02.2021

Китайські дослідники з коледжу харчових наук та інженерії Бохайського університету виявили унікальні речовини в тунці, які можуть ефективно протистояти коронавірусу COVID-19.

Фото: © pixabay.com

У Китаї вивчили 142 пептиди, що містяться в м’ясі тунця і виявили, що один з них руйнівно впливає на структуру коронавірусу. Стаття опублікована на Science Direct.

Вчені сподіваються, що їх відкриття допоможе створити харчову добавку, що дозволяє швидше відновити легені пацієнтів з COVID — 19 і прискорити їх одужання.

Читай також: У США ВИПРОБОВУЮТЬ БІЛЬШЕ 70 МЕТОДІВ ЛІКУВАННЯ COVID-19

Кількість небезпечних для коронавірусу пептидів, що містяться в рибі, занадто мало. У добавці або ліках їх концентрацію доведеться значно збільшити.

Пептиди природного походження ефективні в якості антимікробних і протизапальних засобів.