Продукти в упаковці можуть викликати мутації плоду і рак

03.07.2015

Канадські співробітники Університету Торонто з’ясували, що продукти в упаковці, які призначені для мікрохвильовки, є небезпечними для організму людини.

вакумна упаковкаДля експерименту фахівці взяли їжу, яка призначена для мікрохвильової печі. Виявилось, що при розігріві деякі речовини упаковки залишаються на продукті, а потім потрапляють в кров людини.

Вчені стверджують, що небезпечні polyfluoroalkyl phosphate esters, які використовуються при виготовленні упаковки для напівфабрикатів, провокують виникнення небезпечних захворювань — від затримки розвитку дитини до виникнення злоякісних утворень.

По темі: ХАРЧОВИЙ ПЛАСТИК МОЖЕ СТАТИ ПРИЧИНОЮ ГІПЕРАКТИВНОСТІ

Для того, щоб убезпечити себе від ризику таких захворювань, необхідно перед розігрівом їжі в мікрохвильовій печі знімати упаковку і тільки тоді нагрівати їжу. Це убезпечить від попадання на продукти небезпечних хімічних речовин, які виділяє поліетилен.

Фото: kiev.all.biz

newscomua