09.06.2018
Науковці з університету Сассекс (Великобританія) провели дослідження, в ході якого з’ясували вплив випробовуваних людиною смаків на ймовірність прийняття ризикованих рішень.
Результати дослідження були опубліковані в Scientific Reports. Британські експерти запросили на експеримент 141 особу з Англії та В’єтнаму. Учасники пили воду, в яку були добавлені різні смакові добавки та проходили спеціальні завдання.
В результаті вчені помітили, що ті респонденти, які пили кислу воду, були більш схильні ризикувати.
Читай також: НЕДОСИПАННЯ ПІДШТОВХУЄ ЛЮДЕЙ ДО РИЗИКОВАНИХ РІШЕНЬ
Британські вчені вважають, що їх дослідження може мати свою користь. Вони зазначили, що це допоможе невпевненим людям стати більш впевненими у своїх вчинках.
Фото: hogyan-kell.com