Швейцарська компанія створила новий вид шоколаду

08.09.2017

Представники швейцарського виробника солодощів Barry Callebaut повідомили про те, що розроблено новий вид шоколаду – рубіновий.

рубіновий шоколад

Повідомляється, що для виробництва нового виду шоколаду було використано рубінові какао-боби. Більше того, зазначається, що швейцарці працювали над новою технологією не один рік.

Варто відмітити, що протягом 20 років бельгійські та французькі вчені намагалися втілити технологію виробництва шоколаду з використанням рубінових какао-бобів, проте вдалося це лише швейцарському виробнику.

Читай також: У ЛОС-АНДЖЕЛЕСІ ПОЧАЛИ ПРОДАВАТИ ПОВНІСТЮ ЧОРНЕ МОРОЗИВО

Якщо швейцарцям вдасться довести, що рубіновий шоколад не містить додаткових ароматизаторів та барвників, то в світі з’явиться четвертий вид шоколаду, окрім трьох офіційних – чорного, молочного та білого видів.

Фото: independent.co.uk

Вікторія Шелестюк