08.04.2018
Дослідники з медичного університету, розташованого в Берліні, виявили в алкогольному напої нові властивості, які можна віднести до корисних.
Дослідники зазначають, що у пива є корисні властивості. Ці властивості, зокрема, сприяють зміцненню імунітету; зниженню ризику розвитку діабету; зниженню артеріального тиску; зміцненню кісток.
Однак властивості даного напою носять корисний характер лише в тому випадку, якщо його вживати 1-2 рази в тиждень в кількості до 200 мл. В протилежному випадку ефект буде протилежним.
Читай також: БІОЛОГИ ВИЯВИЛИ КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ ПИВА
Відмітимо, що зловживання пивом веде до погіршення стану здоров’я та зайвої ваги. Більше того, корисним може бути тільки те пиво (в зазначених кількостях), яке виготовляють з натуральних складників, без хімічних домішок.
Фото: divannaya-sotnya.com