Перекуси мають місце у щоденному раціоні більшості людей. А що обрати, щоб не завдати шкоди своїй талії та здоров’ю? Найкращий приклад подають дієтологи.
Нещодавно провели опитування серед дієтологів на тему «Які перекуси вони обирають для себе?». Сертифікованих дієтологів з Нового Орлеану, що у США, опитувала компанія NOLA Media Group.
У результаті виявилось, що американські дієтологи обирають такі перекуси:
— сир із сіллю;
— помідори з кропом;
— цільнозернові крекери з сальсою;
— авокадо і паштет із чорної фасолі;
— грецький йогурт і ложка меду;
— сир з лляним насінням, ягодами і корицею;
— хлібці з мигдальною пастою;
— житні крекери з козячим сиром і сушеним інжиром;
— рол з норі, авокадо, огірка і риби;
— бутерброд з арахісовим маслом і жменю родзинок;
— домашнє вівсяне печиво зі склянкою молока;
— тонкий ломтик хліба з розплавленим сиром нежирних сортів, помідором і зеленню.
По матеріалам:Багнет