Корисні перекуси: що обирають дієтологи? - New-s.com.ua
New-s.com.ua

Корисні перекуси: що обирають дієтологи?

Перекуси мають місце у щоденному раціоні більшості людей. А що обрати, щоб не завдати шкоди своїй талії та здоров’ю? Найкращий приклад подають дієтологи.

Фото: liveinternet.ruПерекуси, які вибирають дієтологи

Нещодавно провели опитування серед дієтологів на тему «Які перекуси вони обирають для себе?». Сертифікованих дієтологів з Нового Орлеану, що у США, опитувала компанія NOLA Media Group.

У результаті виявилось, що американські дієтологи обирають такі перекуси:

— сир із сіллю;

— помідори з кропом;

— цільнозернові крекери з сальсою;

— авокадо і паштет із чорної фасолі;

— грецький йогурт і ложка меду;

— сир з лляним насінням, ягодами і корицею;

— хлібці з мигдальною пастою;

— житні крекери з козячим сиром і сушеним інжиром;

— рол з норі, авокадо, огірка і риби;

— бутерброд з арахісовим маслом і жменю родзинок;

— домашнє вівсяне печиво зі склянкою молока;

— тонкий ломтик хліба з розплавленим сиром нежирних сортів, помідором і зеленню.

По матеріалам:Багнет