15.04.2017
Міжнародна група вчених з’ясувала, що у людей, які споживають знежирене молоко і йогурт, а не цілісні молочні продукти, менше шансів для виникнення депресії.
У дослідженні взяли участь люди, які страждали від депресивного стану і ті, хто не мав проблем. Всі учасники експерименту розповіли, які продукти вони найчастіше вживають в їжу.
Вчені виявили серйозну залежність між психологічним станом людини і тими продуктами, які вона вживає в їжу: ті респонденти, які вважають за краще знежирене молоко, набагато рідше скаржилися на близьку депресію.
Читай також: ПРОДУКТИ, ЯКІ ЗАСПОКОЮТЬ НЕРВИ
Схильні до депресій чоловіки і жінки помітно веселіли після вживання знежиреного молока. Однак вченим досі складно зрозуміти, чим викликаний цей ефект.
Фото: © Comms.com.ua