Низькокалорійна їжа може стати причиною ожиріння

29.12.2015

Американські вчені з Корнельського університету провели з’ясували, що низькокалорійні продукти можуть стати причиною ожиріння.

низькокалорійна їжа

Психологи при лабораторії харчування Корнельського університету виявили, що люди часто з’їдають дуже багато їжі з написом «здорове харчування».

Фахівці провели експеримент за участю більше ста чоловік. Кожному з учасників дослідження було запропоновано подивитися фільм, а під час перегляду — поїсти печиво. Вчені запевнили добровольців, що ці печива дуже корисні.

До слова: ЗМІНА СКЛАДУ МІКРОФЛОРИ КИШЕЧНИКА ПРИЗВОДИТЬ ДО ОЖИРІННЯ — ВЧЕНІ

У результаті науковці змогли з’ясувати, що людина, що вживає в їжу, так звані, корисні продукти, підсвідомо дозволяє собі з’їсти їх досить багато. А подібне переїдання, так само як і шкідлива їжа, може стати причиною ожиріння.

Також вчені стверджують, що поява зайвої ваги достатньо часто пов’язана з певними психологічними факторами.

Фото: modney.pp.ua

newscomua