М’ясо та шоколад руйнують психіку людини — вчені

06.10.2015

Іспанські вчені прийшли до висновку, що часте вживання м’яса і шоколаду негативно впливають на психіку людини.

м'ясо та шоколад

Дослідження іспанських фахівців проходило протягом десяти років, в ньому взяли участь 15 тисяч чоловік. У добровольців брали аналізи і проводили їх огляд.

Підсумки аналізів продемонстрували, що ласуни, а також люди, що їли багато жирного м’яса, більше за інших отримують розлади нервової системи.

Читайте також: БІЛЕ М’ЯСО КОРИСНІШЕ, НІЖ ЧЕРВОНЕ — ВЧЕНІ

Більшість добровольців, які брали участь в експерименті і вживали м’ясні продукти або кондитерські вироби, згодом зверталися до психіатра чи приймали антидепресанти.

Як повідомляли раніше: М’ЯСО НЕ Є ШКІДЛИВИМ ПРОДУКТОМ ДЛЯ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ

Цікаво те, що навіть, якщо деякий час людина буде дотримуватися більш-менш правильного харчування, то ризик виникнення депресії знижується.

До слова: ШОКОЛАД ЗНИЖУЄ РИЗИК СЕРЦЕВИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ТА ІНСУЛЬТУ

Фото: heavycook.livejournal.com

Христина Качарай