Процес приготування їжі негативно впливає на серце — вчені

14.12.2014

Вчені з Чикаго встановили зв’язок між процесом приготування їжі та ризиками серцево-судинних захворювань у прекрасної половини людства.

приготування їжіДо таких висновків дійшли вчені з університету Руша, що знаходиться в Чикаго, провівши аналізи даних 2700 жінок у віці від 42-х до 52-х років.

Виявляється, що жінки, які багато часу проводять за приготуванням їжі, підвищується рівень холестерину. Відповідно у них вищий ризик захворювань серцево-судинної системи.

Читай також: Ресторанна їжа – це зручно, хоча й недешево, і дуже шкідливо

Фахівці зробили висновок, що люди, які схильні до переїдання, перебуваючи у себе вдома, повинні почати харчуватися готовою їжею, а не домашньою, щоб не потрапити до «групи ризику».

Читай: Поболює серце? Попий цілющого напою!

Раніше повідомляли, що після п’ятої вагітності жіноче серце слабшає.

Фото: idna.com.ua

newscomua