24.01.2017
У групи студентів з Каліфорнійського університету в Сан-Дієго (США) з’явився шанс зайнятися пивоварінням на Місяці.
На поверхні Місяця в умовах невагомості буде проведено відразу кілька сеансів пивоваріння. Як повідомляють автори наукового проекту, основними цілями роботи є ознайомлення з поведінкою дріжджів у космосі, оскільки цей інгредієнт необхідний для виготовлення багатьох продуктів харчування.
Читай також: Вчені знайшли на Місяці придатну для пиття воду
На борт космічного корабля доставлять всі складові компоненти пивного сировини, які змішають в умовах невагомості. В спеціальній ємності будуть переміщені всі інгредієнти, після бродіння дріжджі осядуть у третьому відсіку.
Фото: znaj.ua