Рой Джонс оцінив шанси Альвареса у поєдинку з Усиком | New-s.com.ua
New-s.com.ua

Рой Джонс оцінив шанси Альвареса у поєдинку з Усиком

28.12.2021

Недавно відомий український боксер Усик висловив бажання провести поєдинок з мексикансинським боксером Саулем Альваресом.

Американський боксер Рой Джонс заявив, що в зіркового мексиканського боксера Сауля Альвареса немає жодних шансів на перемогу в потенційному поєдинку проти українського важкоатлета Олександра Усика. Прочитати прогнози на поєдинок та на інші спортивні події можна на порталі «Рейтинг Букмекерів». Слід додати, що вигідні коефіцієнти на спорт пропонує букмекер 1Win. Контора, яка має високу оцінку від користувачів у надійності, зручності платежів та коефіцієнтах.

Рой Джонс зазначив, що Усик є надто великим суперником для Альвареса. Українцю немає сенсу скидати вагу та виходити на бій з мексиканцем. Джонс упевнений, що Усику можуть добре заплатити, якщо він залишиться на своєму місці і зустрінеться у матчі-реванші з колишнім чемпіоном Ентоні Джошуа.

Як вважає Джонс, Усику немає сенсу спускатися в крузервейт заради бою з Канело. Адже українець – чемпіон світу в суперважкій вазі за трьома версіями і для бою з ним є Ф’юрі та Уайлдер.

Нагадаємо, у вересні Усик завоював три титули чемпіона світу з боксу у надважкій вазі. У поєдинку, який тривав 12 раундів, українець переміг представника Великої Британії Ентоні Джошуа.