14.12.2014
Вчені з Чикаго встановили зв’язок між процесом приготування їжі та ризиками серцево-судинних захворювань у прекрасної половини людства.
Виявляється, що жінки, які багато часу проводять за приготуванням їжі, підвищується рівень холестерину. Відповідно у них вищий ризик захворювань серцево-судинної системи.
Читай також: Ресторанна їжа – це зручно, хоча й недешево, і дуже шкідливо
Фахівці зробили висновок, що люди, які схильні до переїдання, перебуваючи у себе вдома, повинні почати харчуватися готовою їжею, а не домашньою, щоб не потрапити до «групи ризику».
Читай: Поболює серце? Попий цілющого напою!
Раніше повідомляли, що після п’ятої вагітності жіноче серце слабшає.
Фото: idna.com.ua