Смажені яйця на ранок? Ти впевнений?
Дослідження дієтолога Джесіки Крендел доказують шкідливість яєчних жовтків для серцево-судинної системи людини. Пояснюється великим вмістом холестерину та завдає більшої шкоди ніж куріння
Яйця на ранок? Звична їжа для більшості людей, які прокидаються зранку на роботу. По-перше, яйця швидко зготувати, по-друге, смачно. А ще шматочок бекону чи грінки і ось вам кулінарний шедевр, що радує ваш шлунок у тяжкий ранок.
Дослідження дієтолога Джесіки Крендел доказують шкідливість яєчних жовтків для серцево-судинної системи людини. Пояснюється великим вмістом холестерину та завдає великої шкоди як і куріння.
Незважаючи на те, що яєчні жовтки містять протеїни, вітаміни та жирні кислоти, вживати їх надміру не варто. Високий вміст холестерину в яєчних жовтках завдає шкоди серцево-судинній системі людини. Завдяки дослідженням, які регулярно проводять у Лондоні, стало відомо, що надімрне та ситематичне вживання яєць утворює холестеринові бляшки в артеріях людини, що в майбутньому стане причиною інсульту чи інфаркту.
Однак, одне з останніх досліджень дало висновки, що шкідливість яєчних жовтків прирівнюється до куріння Los Angeles Times.
За словами Джесіки Крендел, яйце містить 100 калорій та 230 міліграм холестерину в яєчному жовтку. Денна норма холестерину для людського організму становить близько 300 міліграм.