Коли зʼявився ресторан
Француз місьє Буланже відкрив у 1765 році в Парижі закусочну. Вона була єдиною у своєму роді, тому що тільки там, в меню були супи, приготовані на основі підкріплюючого мʼясного бульйону. По – французьки це звучить приблизно так: «льо консоме ресторан». Пізніше слово «ресторан» стало використовуватися вже не тільки, як назва страви.
Больше историй
Як полегшити симптоми клімаксу? Корисні поради для жінок
05.11.2024 Клімактеричний період – це важливий і природний етап у житті кожної жінки, який супроводжується значними змінами у фізіологічному та...
Як заощадити на квитках на автобус з Харкова до Києва: Поради для бюджетних мандрівників
28.10.2024 Подорож з Харкова до Києва може стати не лише зручною, але й вигідною, якщо знати кілька секретів, які дозволять...
Друк на еко-сумках: стильний підхід до екологічного брендингу
24.10.2024 У світі, де екологічна свідомість стає все більш важливою, компанії шукають способи поєднати ефективний маркетинг з турботою про довкілля....
Революція в світі штучного інтелекту: GPT-4o mini від OpenAI
12.06.2022 У світі штучного інтелекту відбулася справжня революція завдяки новітній розробці від OpenAI – GPT-4o mini. Ця вдосконалена версія моделі...
Уникнення літніх інфекцій. Поради для захисту імунітету
27.07.2024 У спекотні літні дні організм стає більш вразливим до різноманітних інфекцій, адже висока температура і вологість створюють сприятливі умови...
Эффективное проектирование систем вентиляции и кондиционирования
20.07.2024 Проектирование систем вентиляции и кондиционирования в Киеве - важная и ответственная задача для любого строительства. Правильный подход к этому...