Які продукти перешкоджають COVID-19: аналіз вірусолога

16.11.2020

Професор кафедри вірусології Інституту імені Білозерського МДУ, доктор біологічних наук Олексій Аграновський оцінив дослідження німецьких вчених стосовно чорноплідної горобини і граната, які, за їх висновком, пригнічують COVID-19.

Фото: thailandmedical.news

Професор Аграновський заявив, що хоча натуральні продукти підвищують імунітет, містять вітаміни та корисні рослинні речовини, однак – не мають прямого відношення до вірусу. Вірусолог заключив, що інформація про «прості ліки» лише вселяє помилкові надії.

Читай також: НІМЕЧЧИНА ПЛАНУЄ СТВОРИТИ В ГРУДНІ СОТНІ ЦЕНТРІВ ВАКЦИНАЦІЇ ВІД COVID-19

Відмітимо, напередодні фахівці з Інституту молекулярної вірусології Медичного центру Університету Ульма в Німеччині повідомили, що соки чорноплідної горобини і граната, а також зелений чай здійснюють ефект, який забезпечує інактивацію вірусів, включаючи COVID-19.

Вікторія Шелестюк