Макаронні вироби шкодять жіночому здоров’ю — вчені

15.02.2015

В онкологічному центрі Мілана вчені зробили сенсаційне відкриття: вони з’ясували, що макарони наносять жіночому здоров’ю значної шкоди.

макарони жінка

До уваги брали медичні карти респондентів, проводили різні тести, а потім порівнювали їх з особливостями їх звичної дієти.

Дослідження, проведені на чоловіках і жінках, показали, що макаронні вироби дуже шкодять жіночому здоров’ю, більше, ніж чоловічому.

Результати досліду показали, що надлишок макаронних виробів у жіночому меню, а саме, макаронів, здатний завдати істотної шкоди здоров’ю представниць прекрасної статі та призводить до серцево-судинних захворювань.

Читай також: Спагеті – страва довгожителів

Причиною такої ситуації фахівці називають порушення нормального балансу цукру в крові, що і робить згубний вплив на серце. Більше того, вони також збільшують концентрацію жирних кислот, і провокують зниження рівня холестерину. Посилюється цей факт під впливом особливого жіночого гормона- естрогену.

Дослідники говорять про те, що для жінок найнебезпечніші макарони з очищеного білого борошна вищого сорту.

До слова, першими почали сушити макаронні вироби на сонці араби.

Фото: panno4ka.net

Христина Качарай